Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@insidedordrecht.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

Bekijk onze algemene voorwaarden voor het retourneren.

Garantie

  • De garantie geld niet in het geval van normale slijtage en van schade ontstaan als gevolg van ongevallen, aangebrachte wijzigingen aan het product, nalatigheid of ondeskundig gebruik door de klant, alsmede wanneer de oorzaak van het defect niet duidelijk kan worden vastgesteld.
  • De Garantie met betrekking tot producten is uitsluitend van toepassing op defecten, veroorzaakt door ondeugdelijk(e) fabricage, constructie of materiaal.
  • Garantie op airconditioners geld alleen wanneer deze als deze vakkundig & volgens het F-gassen regelement is geïnstalleerd de garantie gaat in vanaf de dag dat de airco in bedrijf gesteld is. De garantie verloopt via de fabrikant.

Identiteit ondernemer

       Inside Dordrecht

       Kinkelenburg 183

       3328AK Dordrecht  (geen bezoek adres) 

Info@insidedordrecht.nl

06-25192171

81384807 KVK / BTW NL002225678B53

Formulier Herroeping
Word – 22,3 KB 501 downloads

Download hier het Retour Formulier Graag invullen en mailen naar info@insidedordrecht.nl