Offerte / Montage Airconditioner 

Wilt u een airco laten plaatsen of bent u benieuwd wat het kost om een airco te laten plaatsen? Lees dan snel verder. 

Bedankt voor uw bezoek aan onze pagina. Als u een Offerte Wilt voor het plaatsen van een Airco vragen wij u het aanvraag formulier in te vullen op deze pagina, wij streven er naar uw aanvraag binnen 2-5 werkdagen te beantwoorden. Liever persoonlijk contact, komt u er niet uit of is de installatie te complex neem dan even contact met ons op. Soms kan het vanwege drukte iets langer duren voor dat wij langskomen. Huisbezoeken zijn alleen mogelijk in de regio Drechtsteden.

 

Uw airconditioner wordt geïnstalleerd volgens de huidige wet en regelgeving & uw installatie wordt afgeleverd met het bijbehorende certificaten (verplicht voor de verzekering & Ilt) en een digitaal logboek, Al onze monteurs zijn in het bezit van een stek certificaat & een diploma koeltechniek! 

 

Wilt u er zeker van zijn dat uw Airco, vakkundig en volgens wet en regelgeving wordt geïnstalleerd?  

Controleer altijd of een bedrijf F-gassen gecertificeerd is voor dat u een installatie laat plaatsen of inbedrijfstellen. Wist u  dat 6 op de 10 bedrijven zonder certificering werken of terwijl tegen alle strikte wet & regelgeving in.

Voorkom problemen & teleurstellingen achteraf en check het register Centraaltechniek

 

https://platform.centraalregistertechniek.nl/Vakbedrijven/Bedrijfspagina?k=81384807&v=000047685107

 

Veel installaties vallen onder standaard installatie, een standaard installatie is een airco gemonteerd met 1 doorvoer naar buiten. 

Wij hebben vaste prijzen voor een standaard installatie, benieuwd of uw installatie hier onder valt? kijk  dan even op de pagina  Standaard installatie als dit niet het geval is kunt u door scrollen naar het contact formulier hier onder aan de pagina voor het plannen van een huisbezoek. (Alleen in de regio Drechtsteden) 

Een kleine greep uit ons foto album. Al meer dan >400 Airco's geplaatst.

Bekijk onze Reviews op google

Lees meer over Onze merken via deze link en ondek welke unit bij u past! 

Aanvraag formulier Huisbezoek (Drechsteden)