Offerte / Montage Airconditioner 

Wilt u een airco laten plaatsen of bent u benieuwd wat het kost om een airco te laten plaatsen? Lees dan snel verder. 

Bedankt voor uw bezoek aan onze pagina. Als u een Offerte Wilt voor het plaatsen van een Airco vragen wij u het aanvraag formulier in te vullen op deze pagina, wij streven er naar uw aanvraag binnen 2-5 werkdagen te beantwoorden. Liever persoonlijk contact, komt u er niet uit of is de installatie te complex neem dan even contact met ons op. Soms kan het vanwege drukte iets langer duren voor dat wij langskomen. Huisbezoeken zijn alleen mogelijk in de regio Drechtsteden.

 

Uw airconditioner wordt geïnstalleerd volgens de huidige wet en regelgeving & uw installatie wordt afgeleverd met het bijbehorende certificaten (verplicht voor de verzekering & Ilt) en een digitaal logboek, Al onze monteurs zijn in het bezit van een stek certificaat & een diploma koeltechniek! 

 

Wilt u er zeker van zijn dat uw Airco, vakkundig en volgens wet en regelgeving wordt geïnstalleerd?  

Controleer altijd of een bedrijf F-gassen gecertificeerd is voor dat u een installatie laat plaatsen of inbedrijfstellen. Wist u  dat 6 op de 10 bedrijven zonder certificering werken of terwijl tegen alle strikte wet & regelgeving in.

Voorkom problemen & teleurstellingen achteraf en check het register Centraaltechniek

 

https://platform.centraalregistertechniek.nl/Vakbedrijven/Bedrijfspagina?k=81384807&v=000047685107

 

Zoveel keuzes maar waar begin je ?  

Stap 1. Een airco montage begint bij het selecteren van het juiste vermogen 

Om te beginnen dient u te bepalen welke vermogen u nodig heeft voor uw ruimte die u wilt koelen en verwarmen. Bij meerdere kamers bekijkt u dit per ruimte wat u nodig heeft.

Ruimte in m3 Oppervlakte m2 Benodigd vermogen
65 m3 30 m2 2.5kw
110 m3 40 m2 3.5kw
160 m3 65 m2 5.0kw
matig of slecht geisoleerd ? kies dan voor overcapaciteit

Stap 2. bepaal het type airco 

U weet nu welk vermogen u nodig heeft, na deze stap kunt u bepalen wat voor type airco u wilt.  (airco-inside monteert de volgende type airco's)  

-Wandmodel 

-lage wand / Vloermodel 

Stap 3. maak een keuze uit een merk

Kies een merk of model die bij uw interieur u past. Airco-inside staat achter ieder merk dat wij verkopen/monteren. al onze airco's zijn geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. 

Onze merken

Stap 4. Offerte aanvragen  

 

-Veel installaties vallen onder standaard installatie. Een standaard installatie is een airco gemonteerd met 1 (muur)doorvoer naar buiten Voor standaard installatie kunt u online de aanvraag doen door op onderstaande knop te klikken. 

 

-Indien uw installatie niet onder standaard valt neem dan contact met ons op  een huisbezoek is alleen regionaal mogelijk 

Een kleine greep uit ons foto album. Al meer dan >400 Airco's geplaatst.

Bekijk onze Reviews op google