Onze merken

Airco-Inside verkoopt de volgende Topmerken. Wij hebben een selectie gemaakt van goede en betrouwbare merken & toestellen. Al onze toestellen kennen geen kwalen of zwakheden. Alle toestellen op onze site zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kennen de merken en toestellen als geen ander. De toestellen die wij in de praktijk tegen komen met vele storingen en kwalen prijzen wij niet aan en/of verkopen wij niet. Door deze selectie reduceren wij het storingen / uitval percentage <1%.

U kunt dus zorgeloos kiezen uit een van onze toestellen die bij u past. 

Iedereen kent Daikin. Dit betrouwbare A-merk is wereldwijd bekend. Het is de Rolls-Royce onder de airco’s. Een Daikin is stil, zuinig en duurzaam. een echte aanrader wat ons betreft.

Met een airco van Panasonic haal je een kwalitatieve, stijlvolle airco in huis. Dit betrouwbare A-merk is van hoge kwaliteit, zuinig en duurzaam. 

Mitsubishi geniet je van een fluisterstille manier om je ruimte te koelen. Dit betrouwbare A-merk is wereldwijd bekend


Met dit wereldberoemde merk haal je Zuid-Koreaanse kwaliteit in huis, die we kennen van de smartphones en tv’s. Ook de airco’s zijn van hoge kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een fijn binnenklimaat.

Met dit wereldberoemde merk haal je Zuid-Koreaanse kwaliteit in huis, die we kennen van de smartphones en tv’s. Ook de airco’s zijn van hoge kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een fijn binnenklimaat. Lg units zijn stijlvolle units.  

Hisense airco is het snelst groeiende merk in de Benelux. En met reden. Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan? Hisense bewijst dat het kan! Hisense Airconditioning Systems is opgericht als resultaat van een joint-venture tussen Hisense en Hitachi. Hitachi staat natuurlijk bekend om zijn kwaliteit in de industriële markt


De heavy Industries  ogen industrieel, Deze units zijn van uitmaten goede kwaliteit. De units zijn luxe uitgevoerd met een hoog rendement. Echt een geweldig merk.   

Met een airco van Haier haal je een kwalitatief prima airco in huis. Het voordeel van Haier is dat wifi-link standaard wordt meegeleverd. Daarnaast geeft haier 6 jaar garantie op zijn producten .Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan?

haier is een goed alternatief voor mensen die wat minder willen besteden maar toch het zelfde resultaat willen